Fashion group Блог

bitsiani-cover-blog-slika

Bitsiani

Триесет години од првата колекција на Bitsiani

Bitsiani ја прослави триесеттата година од лансирањето на првата колекција, а јубилејот го овековечија со нова камања, насловена како „Heritage“.

01-large

 

Триесет години Bitsiani – видео кампања

Да бидеме поврзани