Fashion group Блог

prf blog women day cover

Parfois

ПРЕДЛОГ ПОДАРОЦИ ЗА ДЕНОТ НА ЖЕНАТА ОД PARFOIS!

Најуникатните подароци со кои можете да го одбележите Денот на жената ќе ги најдете во Parfois. Изненадете ја вашата мајка, сопруга, другарка, девојка или некоја жена која ве инспирира и разубавете ѝ го денот. Секоја суперхероина се разликува, пронајдете го оригиналното парче според нејзиниот карактер и желби во пролетната колекција.

Цветни принтови:

Впечатлива чанта или паричник:

Уникатен часовник или накит:

PARTY CHARMS:
Подарете алка или ланче со посебно значење!

Да бидеме поврзани