Fashion group Блог

Blog Cover Slika 847x195px prf

Parfois

PARFOIS МАКЕДОНИЈА СО НАГРАДИ НА ОВОГОДИНЕШНАТА КОНВЕНЦИЈА НА ПОРТУГАЛСКИОТ БРЕНД!

Во јуни во главното седиште на брендот PARFOIS – Порто, се  одржа конвенција каде што беа соопштени достигнувањата за изминатата 2016-та година, а на PARFOIS Македонија и беа доделени две награди за постигнување на исклучителни резултати во работењето за последните 3 години.

Да бидеме поврзани