Fashion group Блог

oglas smetko-02

Fashion Group

ОГЛАС ЗА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА – АСИСТЕНТ СМЕТКОВОДИТЕЛ

АСИСТЕНТ СМЕТКОВОДИТЕЛ

Задачи и одговорности:

  • Обработка и внесување на сметководствена документација
  • Евидентирање на трансакции
  • Водење на деловни книги
  • Изработка на периодични и годишни извештаи

Потребни квалификации:

  • Завршен Економски факултет – предност насока Сметководство и Ревизија
  • Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство во сметководтствo и финансии
  • Одлично познавање на MS OFFICE пакет
  • Познавање на Англиски јазик

Ве молиме испратете ја вашата биографија и писмо за интерес на: artstiltzj@gmail.com со назнака за “Асистент сметководител”, не подоцна од шест (6) работни денови од објавувањето на огласот и станете член на нашето работно семејство.

Да бидеме поврзани