Fashion group Блог

blog F&F Xmas

Fashion & friends

LET’S GET THE PARTY STARTED – ПРАЗНИЧНА КАМПАЊА НА FASHION&FRIENDS!

Мултибренд концепт продавницата Fashion&Friends ја претставува празничната кампања за оваа зима „Let’s get the party started“ во која што главни протагонисти се победниците на YouTube шоуто кое беше организирано заедно со Wannabe магазинот.

5 (Large)

Енергични и шармантни, во кампањата се појавуваат паровите кои го освоија стручното жири и кои на најоригинален начин ги прикажаа клучните парчиња од брендовите на Fashion&Friends.

Белградскиот фотограф Алек Живковиќ совршено ја долови празничната и весела атмосфера, а позитивни вибрации зрачат од секоја фотографија. Претставени се највпечатливите модели од брендовите на Fashion&Friends – преовладува црната боја и рок стилот, но исто така се претставени и уникатни парчиња во светли нијанси, цветни мотиви и колор-блок комбинации за оние кои сакаат со сигурност да остават оригинален впечаток.

Не заборавајте, забавата започнува во парчињата на Fashion&Friends, let’s get it started!

Видео од кампањата

Да бидеме поврзани